Lalandia® - masser af sjov aktiviteter for hele familien

Tid til nærvær i Lalandia®

En verden fuld af leg og dejlige stunder venter, når turen går til Lalandia®. Nyd en bid af paradis i det velgørende tropiske klima i Aquadome™, få sus i maven i de sjove vandrutsjebaner, leg jer igennem alle de herlige vandaktiviteter eller betragt blot badelivets gang ved bølgekanten. Mulighederne er uendelige for både store og små.

 

Tag familien med på opdagelse i de imponerende arkader, hvor himlen altid er blå. Bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af aktiviteter og underholdning såsom Monky Tonky Land, Winter World, bowling, minigolf, sportshal og fitnesscenter.

 

Efter en dejlig dag fuld af leg er det tid til hygge og nærvær med familien i et af vores skønne feriehuse. Feriehusene i Lalandia har eget bad, køkken og terrasse. Der findes også feriehuse til dem, der ønsker sig lidt ekstra luksus med blandt andet egen lækker spapool og velgørende sauna. I Lalandia findes naturligvis også handicapvenlige feriehuse.

   

Badeglæder i det fri

Der er dømt førsteklasses underholdning for alle vandhunde i Europas længste udendørs Wild River vandrutsjebane, der byder på 167 meter med brusende vand og sjove sving. Efter en tur i Wild River, kan hele familien svømme og lege i den udendørs pool eller tage solbad og slappe af i det populære udendørsområde med liggestole og spapool, som er blevet udvidet, så der er endnu mere plads til at nyde badelivet under åben himmel. Både Wild River vandrutsjebanen og den nye pool er opvarmet året rundt.