Tag på safari – nu også med dinosaurer

Tag på en fantastisk safari i GIVSKUD ZOO. Kom tæt på løver, giraffer og næsehorn. Og tag på en vild gåtur 150 mio. år tilbage i tiden, og mød kæmpestore dinosaurer.

  

Glæd jer til en forrygende dag i dyrenes verden, hvor hele familien får oplevelser og tid til at være sammen. Kør den klassiske safaritur i jeres egen bil, og mød dyr fra både Afrika, Nord- og Sydamerika. Hold tilbage for zebraflokken, og læg mærke til de mange antilopearter. Safarituren slutter selvfølgelig hos løverne. Mærk gyset, når de store katte lister rundt om jeres bil – hvis I da tør?

   

I kan også tage på safari til fods og hilse på hangorillaen Kipenzi og hans flok. Eller se dyr som ulve og elefanter blive fodret. Husk også at besøge det store tropehus med parkens nyeste rovdyr, de sydamerikanske kæmpeoddere, der svømmer i deres bassin og bliver fodret, mens I kigger på. Børnene kan endda hjælpe zoo-guiden med at fodre kamelerne. Læs mere på givskudzoo.dk, der også fortæller om nyfødte unger blandt de ca. 60 dyrearter i GIVSKUD ZOO.

   

Hold jer tæt sammen på gåturen rundt i den imponerende dinosaurpark. Bliv ikke forskrækket, når Tyrannosaurus rex drejer hovedet og brøler, eller Dilophosaurus hvæser. Alle 25 dinosaur-arter er nemlig i fuld størrelse – også den 40 meter lange Argentinosaurus, der er verdens største.

   

Afslut dagen med hygge på den store legeplads, hvor børnene kan få lov til at være vilde. Eller prøv nogle af de mange andre børneaktiviteter: I weekender og højsæson kan man vaske guld og bage snobrød i tipilejren. Og i dinosaurparken kan man støbe en dinosaurtand eller tage på fossiljagt.

Book nu