Tid til nærvær i Lalandia®

En verden fuld af leg og dejlige stunder venter, når turen går til Lalandia®. Tag familien med på opdagelse i de imponerende arkader, hvor himlen altid er blå. Bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker samt masser af aktiviteter og underholdning for hele familien, bl.a. Monky Tonky Land, minigolf, bowling, Winter World, sportshal og fitnesscenter.

 

Nyd det velgørende klima i Lalandia Aquadome™− det tropiske badeland fyldt med vandsjov og oplevelser i verdensklasse. Sus ned gennem de sjove vandrutsjebaner, rid på bølgerne i bølgebassinet, eller nyd livet i et af de varme boblebade. Vandlandet byder også på wellnessoplevelser og afslapning for både børn og voksne.

 

Turbo Racer er årets spektakulære nyhed i Aquadome, og en klar favorit blandt vilde vandhunde. Den lynhurtige vandrutsjebane starter højt oppe i Aquadome, og byder på oplevelsen af frit fald og masser af fart.

 

Udforsk årets højeste og vildeste nyhed: Adventure Tower. Det vilde tårn har forhindringsbaner højt hævet over jorden, tilpasset forskellige aldre. Nyd også den imponerende udsigt fra 16 meters højde.

 

Efter en dag fuld af leg er det tid til afslapning i et skønt feriehus i Lalandia. Feriehusene har eget bad, køkken og terrasse. Der er også feriehuse til dem, der ønsker sig ekstra luksus med blandt andet egen spapool og sauna. I Lalandia findes naturligvis også handicapvenlige feriehuse. Feriehusene er det ideelle udgangspunkt for familiehygge og nærvær.

 

Glæd jer til en dejlig ferie med oplevelser for hele familien.