Tid til nærvær i Lalandia®

En verden fuld af leg og dejlige stunder venter, når turen går til Lalandia®. Tag familien med på opdagelse i de imponerende arkader, hvor himlen altid er blå. Bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker samt masser af aktiviteter og underholdning for hele familien, bl.a. Monky Tonky Land, minigolf, bowling, Winter World, sportshal og fitnesscenter.

 

Nyd det velgørende klima i Lalandia Aquadome™− det tropiske badeland fyldt med vandsjov og oplevelser i verdensklasse. Sus ned gennem de sjove vandrutsjebaner, rid på bølgerne i bølgebassinet, eller nyd livet i et af de varme boblebade. Vandlandet byder også på wellnessoplevelser og afslapning for både børn og voksne.

 

Dolphin Slide er nyeste skud på vandrutsjebane-stammen i Aquadome.  Den snoede vandrutsjebane forener mad- og vandglæde, da den gør det muligt at droppe trappen efter frokosten på View Terrace og i stedet tage vandrutsjebanen til aktivitetsbassinet.  

Udforsk vores nye og svævende tilføjelse til Adventure Tower: Adventure Tower Zipline.  Den høje oplevelse består af en 120 meter lang og smuk tur, som går ud til det fjerneste hjørne af sandskulpturparken, hvor det er muligt at fortsætte tilbage til Adventure Tower.

 

Efter en dag fuld af leg er det tid til afslapning i et skønt feriehus i Lalandia. Feriehusene har eget bad, køkken og terrasse. Der er også feriehuse til dem, der ønsker sig ekstra luksus med blandt andet egen spapool og sauna. I Lalandia findes naturligvis også handicapvenlige feriehuse. Feriehusene er det ideelle udgangspunkt for familiehygge og nærvær.

 

Glæd jer til en dejlig ferie med oplevelser for hele familien.