Banerne i Gorilla Park er i varierende højde og sværhedsgrad, så der er oplevelser til alle uanset størrelsen på vovemod. Her kan du slå dig løs i bedste Tarzan og Jane stil i adskillige timer.

Gorilla Park Vejles letteste bane er kun 1,5 meter over jorden, med nemme og sjove forhindringer, og herefter stiger sværhedsgraden proportionalt med banenumrene, for at slutte af med den meget udfordrende Alpha bane!

Klatring kræver ingen specielle forudsætninger ud over lysten til at have det sjovt, samt at kunne lide store mængder af frisk luft og fysisk aktivitet i skønne omgivelser.

Gorilla Park benytter det patenterede og prisvindende Safe Link SSB karabinsystem. Inden du begiver dig ud i klatringens kunst, modtager du en kyndig instruktion af uddannede instruktører om sikkerhed og adfærd på banerne. Herefter er det bare at begive sig ud på "jungleeventyret" imellem trætoppene.

Mulighederne er mange, men du kan bl.a. snowboarde, cykle og tarzan-svinge dig igennem skoven. Totalt har Gorilla Park Vejle over 2 km. forhindringsbaner med mere end 100 forskellige klatreelementer og herunder adskillige svævebaner.

Medarbejderne giver fællesinstruktioner hver hele time (sidste instruktion 4 timer før lukketid) med maksimalt 40 personer pr. hold. Derfor anbefales det, at du booker tid senest kl. 21 dagen før, så du er sikker på en plads, og samtidig får du rabat. Instruktionen kan vare op mod en time.

Prisen er inkl. instruktion, leje af udstyr og klatring i 4 timer. Vær venligst opmærksom på varierende åbningstider, du kan finde på hjemmesiden.

Når du trænger til et hvil, kan du nyde forskellige snacks og forfriskninger fra Cafe GO!rillax i det hyggelige picnicområde.

Book online på www.gorillapark.dk.

I 2018 åbnede det populære Gorilla Big Swing igen. Her er tale om en gigant gynge som for alvor får adrenalinen til at pumpe! Du hejses op til 15 meters højde, hvor du selv trækker splitten, som aktiverer frit faldsfornemmelsen, inden du glider over i det store swing. Til sidst opleves følelsen af vægtløshed før tilbage-swinget. En oplevelse til alle jer, som bare ikke kan få nok adrenalinsus. Gorilla Big Swing: 75 kr. pr. tur (50 kr. ved online booking).