Velkommen til Escape Zone

I et nedlagt autoværksted i Esbjerg, ligger Escape Zone.  Her finder I de mest autentiske escape rooms der findes i Danmark. Missionen begynder så snart døren lukkes bagved jer, og kampen mod uret starter. I har nu 60 minutter til at løse de mange spændende gåder og opgaver.

4 forskellige temaer

Escape Zone har 4 unikke escape rooms, bygget op over 4 forskellige temaer. Der er helt sikkert noget for alle – uanset om man er til gys, action eller guldjagt. Prøv Esbjergs absolut sjoveste gruppeoplevelse, og se om I er slipper ud inden tiden er gået. Her er noget for hele familien.

Hvad er et escape room?

Et escape room er et ’live’ spil, hvor man i en gruppe, fra 2-6 personer, bliver låst inde i et rum. Opgaven er at komme ud af rummet igen, inden jeres tid er gået. I har 60 minutter. I rummet finder I en lang række opgaver, puzzles og gåder, som I skal løse for derved at slippe ud af rummet igen. Undervejs vil der være hjælp at hente fra jeres gamemaster, hvis I skulle have behov for det. Det er sjovt, udfordrende og spændende – en oplevelse ud over det sædvanlige. 

 

Åbningstider

Mandag – Onsdag                      Åbent efter aftale
Torsdag                                      10.00 – 22.00
Fredag                                       10.00 – 22.00
Lørdag                                       10.00 – 22.00
Søndag                                      10.00 – 22.00