Velkommen til en sjov og legende madoplevelse, hvor små kokke har store ambitioner for et sundt og velafbalanceret måltid - og hele familien kan være med!

I MINI CHEF står der minifigurer bag gryderne. “Selvom vi er små, kan vi sagtens have store ambitioner – hellere lille og vågen, end stor og doven – som vi siger”. Det går hurtigt i vores restaurant, men vi serverer ikke fast food. Vi tror på det nærende måltid, de bedste råvarer og den gode smag – alt sammen med fokus på økologi. Det giver energi og skaber overskud.

Men det er dig, der er mesterbyggeren, som sammensætter dit eget måltid ud fra fire kategorier. Du vælger én fra hver kategori og sammensætter selv din favoritmenu ved at bygge dit måltid med LEGO® klodser. Følg med når LEGO madkassen med din mad triller ned ad transportbåndet og hen til vores to glade serveringsrobotter Robert og Roberta, som indimellem har en skrue løs. 

Se menukort

Vi kan i de fleste tilfælde tage hensyn til allergener, såfremt du henvender dig i restauranten inden bestilling.

Bemærk at vi har rigtig travlt mellem kl. 12.00 og 15.30. Har vi ikke flere ledige borde vil I få en pager, der vil buzze, når et bord er klar til jer.   

Det er ikke muligt at reservere bord.