Fantastiske naturoplevelser for børn og voksne med Vadehavscentret - Porten til UNESCO Verdensarv

Når I besøger VADEHAVSCENTRETs 1000 m2 store spændende udstilling, kommer I på en rejse gennem Vadehavets landskab. I kommer tæt på fuglenes verden, der normalt er langt væk. I kommer ind i de store fuglesværme, mærker dem og rejser videre med dem. VADEHAVSCENTRETs udstilling ”Vadehavet - 15 millioner trækfugle på rejse” er en eventyrlig og utrolig udstilling om Vadehavet og trækfuglenes verden. Det er oplevelser med viden og derfor er besøgscenteret for UNESCO Verdensarven et rigtig godt sted at starte, når I besøger Vadehavet og Nationalparken.

Vadehavscentret er et dejligt sted til en god familieoplevelse. I kan kombinere besøget med en tur på Vadehavet enten gennem vores store turprogram eller ved at bestille jeres egen tur. Specielt vores Sea Explorer ture er i børnehøjde, hvor vi går på opdagelse i det lave vand og i havbunden og møder et mylder af liv.

I kan også komme med os på sælture, hvor vi kører med traktorbus til øen Mandø og herfra går i alt tre km på havbunden, inden vi når ud til sælerne.