Nyd de stemningsmættede udstillinger, leg i aktivitetsudstillingen Dagmar og Valdemar, se film om Ribes vikingetid, og stig ombord på et rekonstrueret vikingeskib, som en ægte viking, der er på vej på togt.

Museet Ribes Vikinger ligger smukt placeret centralt i Ribe med udsigt over Ribe Å mod Domkirken. Netop på stedet for grundlæggelsen af Nordens første by (omkring år 700 e. Kr.) fortælles Ribes historie fra vikingetid, middelalder og frem til år 1700.

Besøg desuden den store museumsbutik, hvor du kan finde brugskunst, smykker, souvenirs og meget andet til folk i alle aldre.

Asgård
Velkommen til gudernes verden. Hvil dig i skyggen af livets træ, Yggdrasil og dyk ned i de fascinerende fortællinger om de nordiske guder, mens du sidder trygt lænet op ad Midgårdsormen.
Du kan også samle kæmpepuslespil eller skrive dit navn med runer. Eller hvad  med et smugkig på menneskes liv i Midgård gennem de magiske kikkerter?
ASGÅRD er et roligt hjørne til børn og deres familier, hvor vi folder den nordiske mytologi ud.

Dagmar og Valdemar
Besøg aktivitetsudstillingen, som gennem leg og bevægelse fortæller om middelalderen til både børn og voksne. Vi har fyldt vores aktivitetsudstilling med middelalderdragter og blomsterkranse, heste og lanser, så det er bare at komme i gang med at lege middelalder.

#museetribesvikinger #ribesvikingermuseum