Rejs 1300 år tilbage i tiden til dengang vikingerne herskede i Ripa (Ribe). På Ribe VikingeCenter er historien om de gamle danere levende, og du er en del af den!

Ribe VikingeCenter er et historisk oplevelsescenter med autentiske rekonstruktioner af det allerældste Ripa. Her kan du bl.a. møde sortsmeden, kongens møntslager, vølven, husfruen, trællen, krigeren, falkoneren, træsmeden, storbonden og alle gårdens dyr.

Gå en tur på markedspladsen, år 710, hvor dygtige håndværkere som sølvsmeden og glasperlemageren arbejder. Nede ved åen kan du møde bygmesteren og hans folk, der er i gang med at anlægge en ny havn, år 770, hvor flere skibe lastet med eksotiske varer vil kunne lægge til. I Ripa By, år 825 kan du besøge vikingernes huse, træværkstedet og det prægtige Tinghus, hvor væggene er dekoreret med et 20 meter langt kalkmaleri. På storgården, år 980 kan du opleve vikingetidens landbrug, klappe dyrene og besøge storbondens langhus.

På Ribe VikingeCenter er der optrin og aktiviteter hver eneste dag, og du kan f.eks. skyde med langbue, være med til krigertræning, bage fladbrød og lære vikingernes lege. Slip fantasien løs, spil med og prøv selv!

Internationalt Vikingemarked og vikingekrigere
Se alle aktiviteter og events på www.ribevikingecenter.dk

#ribevikingecenter #vikinger #visitribe