Nyhed: Få et digitalt Be Happy Pass

Som noget nyt kan du nu få dit Be Happy Pass digitalt. Det er nemt og helt gratis. Med et digitalt Be Happy Pass på telefonen slipper I for at medbringe det fysiske Be Happy Pass, når I rejser rundt i resortet. I indløser blot tilbuddene på telefonen, når I besøger attraktionerne.

Tryk på knappen nedenunder og se alle de sjove VIP-oplevelser, gaver og rabatter, som vores 20 attraktioner tilbyder familiens mindste.

Obs: Du kan først oprette dit digitale Be Happy Pass, når du befinder dig i Danmark

Unikke oplevelser med Be Happy Pass

Med et Be Happy Pass får børnene gratis VIP-oplevelser, gaver og rabatter hos resortets 20 attraktioner. Hjælp for eksempel dyrepasseren i Givskud Zoo, få et dampbåds-byggesæt i WOW PARK, modtag et bevis på din guddommelige styrke i Ribe Vikingecenter eller tag på hvalsafari og hjælp skipper med at sejle båden Aventura fra Middelfart eller Fredericia.

Du får et Be Happy pass, når du overnatter i resortet. Enten i booking-bekræftelsen, ved ankomst eller du kan oprette det her på siden. 

Opskriften på verdens bedste børneferie

Her på sitet anbefaler vi resortets bedste natur- og byoplevelser, giver forslag til udvalgte ture i resortet, og vi fortæller dig hvilke Be Happy Pass attraktioner, der ligger tæt på hinanden. Vi giver simpelthen opskriften på verden bedste børneferie.

Dit Be Happy Pass er gyldigt fra 26.06.2021 - 31.10.2021

Se alle VIP-oplevelser, gaver og rabatter