Nyhed: Få et digitalt Be Happy Pass

Som noget nyt kan du nu få dit Be Happy Pass digitalt. Det er nemt og helt gratis. Med et digitalt Be Happy Pass på telefonen slipper I for at medbringe det fysiske Be Happy Pass, når I rejser rundt i resortet. I indløser blot tilbuddene på telefonen, når I besøger attraktionerne.

Tryk på knappen nedenunder og se alle de sjove VIP-oplevelser, gaver og rabatter, som vores 21 attraktioner tilbyder familiens mindste.

Obs: Du kan først oprette dit digitale Be Happy Pass, når du befinder dig i Danmark

Unikke oplevelser med Be Happy Pass

Med et Be Happy Pass får børnene gratis VIP-oplevelser, gaver og rabatter hos resortets 21 attraktioner. Vær f.eks. dyrepasserens hjælper når I besøger Givskud Zoo, få en gratis pick a model fisk i LEGO House eller lær at fægte som en ægte musketer på Koldinghus.
Du får et Be Happy pass, når du overnatter i resortet. Enten i booking-bekræftelsen, ved ankomst eller du kan oprette det her på siden.

Mad, is og procenter

Det er ikke kun attraktionerne i resortet, der tilbyder ekstra oplevelser for dig med et Be Happy Pass. En lang række af resortets restauranter og isbutikker tilbyder også ekstra fordele. Du kan fx få 10% rabat på maden eller når du køber fire is, får du den fjerde gratis.
Se hvilke isbutikker og restauranter der giver dig rabat her:

Isbutikker Restauranter

Opskriften på verdens bedste børneferie

Her på sitet anbefaler vi resortets bedste natur- og byoplevelser, giver forslag til udvalgte ture i resortet, og vi fortæller dig hvilke Be Happy Pass attraktioner, der ligger tæt på hinanden. Vi giver simpelthen opskriften på verden bedste børneferie.

Dit Be Happy Pass er gyldigt fra 30.03.2019 - 03.11.2019    

Se alle VIP-oplevelser, gaver og rabatter